Od 2h posle ponoći u Luizijani sastaće se New Orleans Pelicansi i Memphis Grizzlies. Trenutni favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 7.5, dok se na meču očekuje oko 242 poena.

Reket Memphisa mogao bi da bude jako oslabljen na pozicijama 4, pošto pored suspednovanog Jaren Jackson Jr, najverovatnije neće nastupiti Brandon Clarke zbog povrede. Sa druge strane ekipa Pelicansa je kompletna.

S obzirom da bi meč trebao biti ultra efikasan, ne bi bilo loše tražiti nekog igrača za prebacivanje margine.

Rookie Zion Williamson više nema striktne limite minuta, tačnije igraće 30ak ukoliko ne dođe do brzih faulova ili ukoliko meč ne bude prerano odlučen. Zion se nalazi na margini od 17.5 koju je prebacivao 2x sa 22 i 21 poenom, dok je na 2 meča bio ispod sa 15 i 14 poena.

S obzirom na ultra efikasan meč, bliži smo njegovoj partiji sa preko 17 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 13. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.