četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA kladioničarski predlog sa meča Knicks – Hawks (17. Decembar)

Od 1:30 posle ponoći u Madison Square Gardenu sastaće se New York Knicksi i Atlanta Hawksi. Trenutni favoriti su domaćini sa hendikepom od 1.5 dok se na utakmici očekuje oko 225 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Na utakmici nema značajnih izostanaka, iako je Jabari Parker prvobitno bio upitan za nastup.

Ovaj meč se slobodno može nazvati duelom davljenika, jer obema ekipama je sezona za zaborav. Nakon 27 utakmica, obe ekipe imaju samo 6 pobeda! Ovo će biti njihov prvi duel u regularnom delu sezone, pošto su u predosezoni odigrali jedna, a tada slavili Hawksi.


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Pošto je sezona za zaborav, Knicksi bi trebali da se okrenu razvijanju mladih talenata. Dozvolili su da se jedan od perspektivnih šutera – Kevin Knoxa potpuno raspadne. Kakva je sudbina RJ Barretta, još uvek ima da se vidi.

Bek Knicksa se danas nalazi na margini od 14.5, a u poslednje vreme igra kao pravi rookie – vrlo promenljivo. Današnju marginu prešao je samo 2x u poslednjih 8 utakmica u decembru. Međutim, danas je idealan protivnik da se statistika popravi, pošto su Hawksi očajni sa 117 primljenih poena. Sa spoljašnjih pozicija primaju u proseku 47,7 poena.

https://www.youtube.com/watch?v=aWcAx-tsmP0


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje