utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA kladioničarski predlog sa meča Spurs – Heat (19.1.)

Od 21h u Teksasu sastaće se San Antonio Spurs i Miami Heat. Trenutni favoriti na meču su gosti sa 1 poenom, dok se na utakmici očekuje oko 221 poen.

Spursi uprkos lošem startu sezone, i dalje nisu van Plejof slike zahvaljujući odličnim partijama DeMar DeRozana koji u januaru beleži 28,5 poena po meču. Sa druge strane, Miami Heat je prijatno iznenađenje sezone pošto su u vrhu Istoka.

Meč je predodređen sa 221 poen, sa Spursi za razliku od nekih prethodnih godina igraju bržu košarku.

Za Miami za nastup je upitan igrač sa klupe T. Herro, i ukoliko on izostane, Goran Dragić (13.5) bi mogao da ima efikasnu partiju. Slovenački bek je pre samo 3 dana postigao 17 poena protiv iste ekipe, a idući hronološki unazad protiv Spursa beleži: 22, 8, 20, 25, 4, 10 i 19.


Za one koji možda žele da odigraju D. DeRozana preko margine, evo statistike na poslednjih 8 mečeva protiv J. Butlera: 27, 36, 18, 42, 23, 28, 20 i 30.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 13. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje