petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Koji trejdovi će uticati na ishod sezone?

U NBA je juče bio lud dan! Viđeno je mnoštvo trejdova, od kojih su neki bili očekivani, dok za druge ni najluđi ljubitelji NBA nisu ni sumnjali!

Toronto Raptorsi su odlučili na kraju da zadrže Kyle Lowrya, ali su se odrekli Norman Powella (otišao u Portland) za šutera Gary Trent Jr i Roodney Hooda.

Dallas je doveo iskusnog šutera JJ Redicka koji će sigurno doneti na sigurnosti u Plejofu kada je u pitanju šut za 3 poena.

Koliko je Miami Heat snažan sa Victor Oladipom na poziciji beka? Ekipa sa Floride je dala Avery Bradleya koji faktički nije ni igrao, kao i visokog igrača Kelly Olynika.

Rajon Rondo se vratio u Staples centar! Nakon titule sa Lakersima, iste aspiracije ima sa Clippersima! Sa druge strane, najbolji 6. igrač Lou Williams pojačaće Hawkse.

Mnogo je bilo spekulacija oko Lowrya u Sixersima, ali ipak je doveden George Hill! Sixersi sigurno pucaju na sam vrh Istoka, a ako pitate Embiida i na prsten!

Orlando Magic pravi totalnu rekonstrukciju tima! Aaron Gordon otišao je u Denver, Nikola Vučević u Chicago, Evan Fournier u Boston!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje