četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Milsap kod Jokića, a da li će Melo kod Hardena i Pola?!

Ne pamti se da je letnji prelazni rok u NBA ligi bio ovoliko intezivan. Sinoć smo dobili novo veliko pojačanje, ali i najavu jednog velikog transfera.

Pol Milsap je potpisao trogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima vredan 90 miliona dolara. Milsap ima 11 godina iskustva igranja u NBA ligi, a pre Denvera je igrao za Jutu i Atlantu. Tako je Denver dobio spoj mladosti Jokić i iskustva Milsap u unutrašnjoj liniji i ubojit tandem u pokušaju da se naredne sezone domognu plej of-a u zapadnoj konferenciji. Milsap je prošle sezone u proseku ubacivao 18.1 poen, a vezao je četiri uzastopna nastupa na All star mečevima.

Veliki tranfer koji je u najavi je prelazak Karmela Entonija iz redova Njujork Niksa u redove Hjuston Roketsa. Ako se to realizuje Hjuston će u sledeću sezonu ući sa jako moćnim triom: Harden – Pol – Entoni. U slučaju da se ovaj transfer realizuje u suprotnom pravcu bi mogao krilni centar Rajan Anderson.

Tokom noći su tri igrača potpisala ugovore kojima su produžila saradnje sa svojim timovimam, a u pitanju su: šuter Korver sa Klivlendom, krilni centar Ibaka sa Torontu i centar Nene Ilario sa Hjustonom.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje