četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava Finala – LA Lakers vs Miami Heat (30. Septembar)

Od 3h posle ponoći u okviru velikog Finala NBA sastaće se Los Angeles Lakersi i Miami Heat. Prema kladionicama favoriti su Lakersi sa hendikepom od 4.5, dok se na utakmici očekuje oko 217 poena.


NBA Plejof statistika pogodaka kladioničarskih opklada


Malo je ljudi očekivalo da vidi Miami Heat u velikom Finalu, dok su Lakersi reklo bi se očekivano bili favoriti pred sam početak sezone.

Za razliku od ekipe sa Florida, LeBron James i ekipa su dosta lakše prošli kroz polufinalnu seriju Plejofa. Sa još samo 4 pobede, Lakersi će se izjednačiti sa Boston Celticsima po broju osvojenih šampionata (17), dok će LeBron osvojiti 4. prsten, sa 3 različite ekipe (interesantno je da se i saigrač Danny Green nalazi u istoj poziciji – osvajao sa Spursima i Raptorsima).

Miami je bio plasiran na 5. mestu Istoka, i prva je ekipa još od Knicksa (1999.) koja se plasirala u Finale. Iako su bili outsajderi protiv Bucksa i Celticsa, uspeli su na krilima Jimmy Butlera i Bam Adebaya da se plasiraju u veliko Finale prvi put od kada je LeBron James napustio ekipu.

Malo ko daje šansu ekipi Erica Spoelstre, ali ovaj vrsni trener primenjuje zonu 2-3 u odbrani što može biti problem za LeBrona i ekipu. Baš kao što su limitirali Giannisa, pretpsotavlja se da će ista postavka igre biti i protiv Lakersa gde se očekuje pre svega dobra odbrana na Davisu i Kingu.

Smatramo da će ova serija otići na preko 5.5 utakmica (kvota 1.71) i radujemo se kvalitetnoj košarci i taktičkim zamislima Vogela i Spoelstre.


Malo statistike: Od kada je u dresu Los Angeles Lakersa, LeBron James je odigrao 4 utakmice protiv Heata u kojima je beležio: 51, 28, 25 i 28 poena.

U prvom meču ćemo odigrati makaze (sendvič) na LeBrona od 27.5+ i 28.5 -.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje