subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava: Toronto Raptors – Boston Celtics (utakmica II)

Od 23:30 u Orlandu će se odigrati druga utakmica polufinalne serije između Toronto Raptrosa i Boston Celticsa. Trenutno ekipa iz Masačuseca vodi u seriji 1-0.

Danas kladionice blago favorizuju Toronto sa hendikepom od 1.5, dok se na utakmici očekuje oko 218 poena.

Kanadskoj ekipi gotovo ništa ne znači prednost domaćeg terena koji su izvojevali u regularnom delu sezone (svi znaju kako je bučna arena u Torontu gde su navijači dosta bliži ekipi nego li u SAD). Da su okolnosti regularne, sigurno bismo imali materijala za kvalitetnu analizu i dobru opkladu.

Raptorsi nakon što su preslišali Brooklyn, imaju mnogo teži zadatak protiv Tatuma i ekipe. Ukoliko žele da nastave seriju pre svega na psihološlom planu, oni danas moraju da pobede. Jer rezultat 2-0 može biti ogroman deficit.

Nije mnogo analitičara davalo šanse Bostonu, pogotovo kada su izgubili Gordon Haywarda u seriji sa Sixersima. Međutim, veza koju imaju Walker-Brown-Tatum još iz perioda reprezentacije SAD može biti ključna. Ukoliko se plasiraju u dalji krug takmičenja, verovatno će imati i pomoć iskusnog Haywarda koji se vratio u Orlando.

Ma koliko su ofanzivno Raptorsi izgledali dobro u regularnom delu sezone bez superzvezde, vidna je bila nemoć kada je Siakam ušao u problem sa ličnim greškama, a Vleet nije mogao ništa da pogodi za 3 poena.

Siakam i Lowry moraju da se čuvaju ličnih grešaka (naročito Lowry koji je do prošle godine često ulazio u problem sa istim, i zbog toga dosta štete nanosio svojoj ekipi).

Da nam utakmica bude zanimljivija, pokušaćemo na vrlo sitan ulog 1&- po kvoti 3.20.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje