četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava+predlog: Da li on može da pomogne Denveru da produži seriju?

Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Trideset minuta posle ponoći odigraće se 5. utakmica Plejof serije između Utah Jazz i Denver Nuggetsa. Ekipa iz Jute danas ima prvu meč loptu pošto vode u seriji 3-1.

Denver ofanzivno deluje solidno sa Jokićem i Murrayom, ali im fali defanzivna mašina kao što je Gary Harris. Harris je sve vreme u Orlandu, ali se oporavlja od povrede. On je prvi put danas označen kao upitan za nastup, što znači da su šanse 50-50 da odigra meč.

Prema našem viđenju, on je jedini koji može malo da prikoči Donovan Mitchella.

Denver je na prethodna 3 meča u proseku primio 125.7 poena, što je gledajući statistiku iz regularnog dela sezone – previše.

Ne računajući meč u Orlandu gde je odigran i produžetak, Denver je u regularnom delu sezone od Utah primao 95 i 100 poena, i u oba meča su pobeđivali.

Smatramo da će trener Mike Malone pokušati da uspori tempo i na taj način produži seriju. U tim namerama sumnjamo da će Michael Porter Jr dobiti više minuta nego na prošlom meču kada je odigrao 23 minuta sa klupe i zabeležio 9 poena. Današnja margina od 12.5 je dosta niža imajući u vidu prethodne kada je bi i na 15.5, ali pokušaćemo sa minusom.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje