sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Protiv njih uvek ima motiv više!

Od 1h posle ponoći u državi Luizijani sastaće se New Orleans Pelicansi i Memphis Grizzlies.

Favoriti na ovom meču su svakako domaćini sa dominantnim visokim igračima, kao i Jrue Holidayem koji je ušao u dobar ritam utakmica. Kvota na njihovu pobedu iznosi 1.37 što ih stavlja u red najvećeg favorita na današnjem programu. Na utakmici se očekuje oko 210 poena što je uslovljeno pre svega nešto sporijom igrom gostiju, kojima je ovo uzgred i b2b utakmica pošto su sinoć preslišali oslabljene Sacramneto Kingse.

Igrač koji pruža partije kakve je pružao u svojoj prvoj sezoni kada je bio rookie godine, vraća se na teren na kome je proveo 4 sezone. Tyreke Evans nosio je dres Pelicansa od 2013-2017. Njegova forma i činjenica da New Orleans loše brani bekovske pozicije, i poziciju plejmejkera (primaju 24,1 poen) i poziciju bekšutera (24,7pt) nam daje za pravo da pokušamo sa odigravanjem preko margine od 22.5 koliko je u Maxbet kladionici.

https://www.youtube.com/watch?v=NNLo8zndJas


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje