subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Bez njega lako gube meč?

Od 3h posle ponoći u Oracle Areni će se sastati u drugoj utakmici Finala Zapada – Golden State Warriorsi i San Antonio Spursi. Domaćin vodi 1-0 u seriji nakon velikog preokreta u prvom meču.

Kawhi Leonard se povredio u prvom meču i u mnogome uticao na ishod samog meča. Govorilo se o namernoj povredi gruzijskog centra Zaze Pachulie, a ni trener Spursa nije ostao nedorečen osuvši paljbu na protiviničkog igrača. Takođe, Greg Popović smatra da su šanse protiv jednog od najboljih timova lige drastično umanjene, pogotovo imajući u vidu neigranje od ranije prvog plejmejkera Tony Parkera.

Najbolji strelac Spursa je ove sezone propustio 9 mečeva (8 u regularnoj sezoni i 1 u Plejofu), a San Antonio je izgubio samo 1 meč! Međutim, danas naspram sebe imaju veliki zalogaj što govore i kladionice koje su postavile hendikep na 13.5 (u prvom meču je hendikep iznosio 9.5).

Kako će se četa Greg Popovića postaviti i od koga da očekujemo najviše? LaMarcus Aldridge se svakako nameće kao prva poenterska opcija, a primetan je napredak Simmonsa koji igra odlično.

U redovima Warriorsa, veteran Andre Igouadala odigrao je samo prvo poluvremene prvog meča, i on je danas upitan za nastup.


P. Gasol (SAS) više od 8.5 poena @1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje