utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Bucksi trebaju da odbrane brejk danas!

Danas su na programu 3 utakmice NBA Plejofa, a igra se 3. utakmica serije. Jedina ekipa koja je uspela da napravi brejk sa mečeva današnjih ekipa jeste Milwakuee Bucks.

Od 2h posle ponoći u državi Viskonsin u gradu na jezeru Mičigen, gostovaće kanadska ekipa Toronto Raptorsa. U prvoj utakmici su Bucksi apsolutno dominirali u svim segmentima igre kada je Giannis bio nezaustavljiv, a Lowry tradicionalno loš u prvim mečevima Plejofa kada se nastavila tradicija da D. Casey gubi prve utakmice.

Prema prognozama postavljača kvota, danas će biti neizvestan meč i egal utakmica, s time da se malo više prednosti daje Milwakuee-u. Bucksi su 2x ugostili ove sezone Toronto, i oba meča su bila neizvesna i na malu razliku, a pobede su podeljene.

Igrač koji ulazi sa klupe i ima aspolutnu slobodu u napadu u veoma limiitranom vremenskom periodu od svega 24 minuta, jeste centar Bucksa – Greg Monroe. Faktički jedina prava poenterska opcija sa klupe, gde uz australijanca M. Dellavedovu dobija šansu od Jason Kidda. U oba meča Plejofa prelazio je današnju marginu postigavši 14, odnosno 18 poena u drugom meču.


Kladioničarski savet: Greg Monroe (MIL) više od 12.5 poena @1.80

Savet nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje