sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Clippersima u mislima samo izjednačenje serije

Pročitajte najavu kao i predlog za meč TorontoMilwakuee na sledećem linku.


Poslednji od 3 večerašnja meča NBA igra se u Staples centru od 4:30 izjutra, a sastaće se L.A. Clippersi i Utah Jazz u drugoj utakmici serije (prvi meč dobili Jazzeri 97-95).

Da je ekipa Utah Jazz nezgodna, znalo se i pre odigravanja prvog meča u Kaliforniji. Doc Rivers je izgubio utakmicu uprkos tome što se startni centar Rudy Gobert povredio. Francuz se prema najavama nije teže povredio, ali će odsustvovati sa večerašnje utakmice.

Prvog igrača Jazzera – Gordon Haywarda su možda i limitirali ispod ovosezonskog proseka (postigao 19 poena – prosek u sezoni 21,9 poena), ali im je Clippersima glave došao iskusni veteran koji je i presudio meč – Joe Johnson. Joe je ušao sa klupe i postigao 21 poen uz 2 poslednja koja su odlučila meč. Takođe, u odsustvu Rudy Goberta, Derrick Favors je bio solidan sa 15 poena, a on bi i danas mogao biti dobra napadačka opcija.

Najefikasniji u redovima Clippersa bili su Blake Griffin (26pt) i Chris Paul (25pt). Od ovog dvojca se i danas očekuje mnogo, dok će Jamal Crawford morati da namesti šutersku ruku jer je u prošlom meču bio očajan iza perimetra sa 0-4. Inače je Crawford zabeležio najbolju poentersku partiju ove sezone upravo protiv večerašnjeg rivala, kada je 25. marta postigao 28 poena.


Kladioničarski saveti:

C. Paul (LAC) više od 19.5 poena – Iskusni plejmejker je glavni organiztor igre, ali i dobar poenter. Clippersi ne smeju da dozvole još jedan poraz, a Chris bi kao iskusniji igrač trebalo da preuzme odgovornost.

D. Favors (UTAH) više od 11.5 poena – Izostankom Goberta, očekuje se koja akcija više za ostale visoke igrače.

Saveti nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje