četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Da li će Cleveland počistiti i Boston?

Večeras startuje i finalna serija Plejofa Istočne konferencije kada će se od 2:30 posle ponoći sastati Boston Celtics – Cleveland Cavaliers.

Ovi rivali sastali su se pre 2 godine u prvoj rudni Plejofa kada je Cleveland počistio Boston sa 4:0 u seriji. Da li ćemo ove sezone videti isti scenario? Kvota na tako nešto iznosi 4.25, a kladionice su najviše naklonjene rezultatu 4:1 ili 4:2 za koji daju 3.45 koeficijent.

Od pre 2 godine, Isaiah Thomas se promenio utoliko što je izgradio ime kao jedan od najboljih poentera lige, a Boston je pridodao od glavnih karika i Al Horforda koji pravi razliku sa sjajnom vizijom igre. Ono što se u Clevelandu nije promenilo, to je želja LeBron Jamesa i družine da dominira.

Ove sezone odigrali su 4 meča u regularnom delu šampionata, i 3x je bila uspešnija ekipa Cavsa. Da li, i kako Boston može da zaustavi Kinga? Jae Crowder će biti zalepljen uz njega koliko god bude mogao, ali potrebna su i udvajanja i branjenje blokova, što samo na papiru deluje kao jednostavno.

Da li će Isaiah Thomas ispisati istoriju, ili će Cavsi nastaviti ka tripl kruni?


Kladioničarski predlog: Cleveland 2&+ @2.96

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje