subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Da li će TD Garden ponovo prijati Zelenima?

Jedini meč NBA lige odigraće Boston Celticsi i Washington Wizardsi u okviru četvrtfinalne serije Istočne konferencije. Od 2h posle ponoći odigraće 5. meč u seriji, a trenutni rezultat je 2:2.

Zanimljiv podatak je da Wizardsi već 7x nisu slavili u TD Gardenu, a poslednju pobedu su odneli pre 3 godine (17.4.2014.). I zaista, Boston je i u regularnoj sezoni imao odlične rezultate na domaćem parketu kada su pobedili 30x, a izgubili samo 11.

Glavna pretnja Bostona je svakako Isaiah Thomas kojeg Wizardsi čuvaju na sve moguće načine udvajajući ga, stavljajući različite defanzivce na njemu. U 4. meču je Mali čovek odlično krenuo sa 5 pogođenih trojki, ali je posle toga postigao svega 4 poena, a nije izveo nijedno slobodno bacanje.

Bradley Beal je jedino u 4. meču imao odlično šutersko veče (11-16 šut iz igre za 29 poena), a njegova genijalnost će Washingtonu trebati i u gostima.

Marcus Smart je bio očajan u utakmicama u glavnom gradu SAD, ali kao i svi igrači sa klupe, očekuje se da bolje odigra kod kuće.

Smart u Plejof seriji – 6, 9, 9 i 9 poena.

Smart u regularnoj sezoni protiv Wizardsa – 20, 9*, 13* i 10.

*nije igrao A. Bradley


M. Smart (BOS) više od 8.5 poena (kladionica Maxbet)

Predlog nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje