utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Izgubiće u 4? Nemoguće!

Po prvi put od sezone 2007., LeBron James možda bude počišćen u finalu NBA. Golden State vodi 3-0 u seriji i ne planira da igra još jedan meč.

Te 2007. godine Cleveland je izgubio od San Antonio Spursa u 4 meča, a sada im se možda desi ista situacija. Međutim, sve bi bilo drugačije da su malo bolje kontrolisali finalnih 3 minuta 3. utakmice u kojoj su vodili, ali na kraju dozvolili preokret.

Kevin Durant i Stephen Curry nastavili su dominaciju tokom 3 utakmice kada su zajedno postigli 57 poena, a konačno je i Klay Thompson proradio koji je imao 30 poena (u prvom meču 6, u drugom 22 poena).

Uprkos odličnoj utakmici LeBron Jamesa koji je imao 39 poena, 11 skokova i 9 asistencija, njegovi saigrači nisu uspeli da pogađaju za 3 poena – šut svega 12 pogođenih iz 44 pokušaja. Kyrie Irving je bio drugi najefikasniji igrač, ali je imao 0-7 sa distance.

Kako Warriorsi imaju 15-0 u dosadašnjem Plejofu, Cavsi moraju da igraju 48 minuta dobre košarke ukoliko hoće da produže seriju. Koliko znači igra LeBrona govori i podatak da kada je igrao 46 minuta njegova ekipa je imala plus 7, a dok je bio van terena 2 minuta imali su minus 12.

Pored Irvinga i LeBrona, u igru mora biti uključeniji Kevin Love, tačnije mora pogađati šuteve (1-7 sa distance u 3. utakmici). Ali možda glavni problem jeste Tristan Thomspon koji beleži svega 4 skoka po meču (njegov prosek u sezoni je 9), i 2x je završio utakmicu bez poena.

Ko dobija utakmicu 4. ?

Kvota na Cleveland iznosi 3.10, dok čišćenje donosi kvotu 1.45 u kladionici Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje