četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Portland nisu samo Lillard i CJ

Ovde pročitajte kratku najavu i predlog sa meča Milwakuee BucksToronto Raptors.


Ekipa Portlanda Trailblaizersa vraća se na domaći parket posle 2 neuspešne utakmice u Oracle Areni, gube u seriji od Golden State Warriorsa 2-0. Blazersi nisu uspeli da iskoriste neigranje Kevin Duranta u 2. utakmici i izgubili su lakše nego kada je on bio u sastavu! Večeras je Durant upitan, ali se očekuje da nastupi baš kao i Matt Barnes.

Nesumnjivo je da su glavni igrači Portlanda Damian Lillard i CJ McCollum, ali ukoliko žele pozitivan rezultat u ovom meču mora i ostatak ekipe da igra dobro.

Možda se sećate momka koji poslednjih par mečeva regularne sezone nije želeo da šutne trojku kako bi ostvario bonus na ugovoru dobrim procentima šuta. Upravo je Maurice Harkless jedna od igrača koji može da doprinese poenterskoj realizaciji u večerašnjem meču.

Moe je u prva dva meča šutnuo čak 11 puta za 3 poena, a postizao je po 11 i 15 poena. Danas je margina postavljena na 10.5 poena.

 Ko je najbolji belac u NBA ligi?


Da li će ovaj podatak biti ključan u ishodu serije Utah Jazz i L.A. Clippers?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje