sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Prošli put su ga limitirali, da li mogu i večeras?

Danas su na programu 3 meča NBA Plejofa gde se igra 2. utakmica u seriji, a interesantno je da u prvoj utakmici nijedan gost nije došao do brejka.

Duel koji je poprimio možda i najviše pažnje pre svega zbog nadmetanja dva potencijalna MVP-a, rezultovao je blowout mečom i laganom pobedom Houston Rocketsa nad Oklahomom City Thunder 118-87. Danas će gosti od 2h posle ponoći imati priliku da pokušaju da održe makar meč u egalu, a možda naprave i brejk.

Apsolutan ključ pobede u prvoj utakmici leži u odbrani Patrick Beverley-a koji se smatra jednim od elitnih defanzivaca na poziciji beka. Beverley možda ne može da pokriva više pozicija defanzivno kao Kawhi Leonard, ali im to u duelu sa OKC nije ni potrebno.

Russell Westbrook je odigrao 34 minuta i bio nateran na teške šuteve za 3 poene (koje nije pogađao 3-11) i meč je završio sa najviše uzetih šuteva u ekipi OKC, ali sa svega 22 poena. Svima je jasno da je potrebna njegova mnogo produktivnija partija kako bi se gosti nadali pozitivnom rezultatu.

Westbrook je pored meča u Plejofu, odigrao još 4 meča ove sezone protiv Houstona. Njegove poenterske partije su bile redom: 30, 27, 49 i 39. Evidentno je da će morati da odigra na nivou kao u poslednje dve utakmice regularnog prvenstva.


R. Westbrook (OKC) više od 32.5 poena @1.85

Savet nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje