petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Raptorsi uvek loše startuju Plejof

Pročitajte najavu kao i predlog za meč L.A. Clippers i Utah Jazz na sledećem linku.


Prva utakmica večerašnjeg NBA programa igra se u Kanadi gde će od 1h posle ponoći ekipa Toronto Raptorsa dočekati Milwakuee Buckse u drugoj utakmici serije (prvu utakmicu Bucksi dobili 97-83).

Ono što je interesantno za kanadsku ekipu, jeste da od kada je došao na klupu 2011. godine, Dwane Casey je izgubio svaki uvodni-prvi meč Plejofa (ove godine Toronto 4x za redom igra Plejof).

Ono što je takođe interesantno jeste da Kyle Lowry uvek odigra loše prvi meč, s izuzetkom 2014. godine i Brooklyn Netsa kada je ubacio 22 poena.

Statistika i brojke Kyle Lowry u prvi mečevima – 7 poena (2014-15), 11 poena (2015-16) i ova sezona 4 poena! Ovo ništa ne bi bilo čudno, da Lowry nije drugi najbolji strelac ekipe.

Jason Kidd je odlično postavio igru Bucksa u prvom meču i utišao možda i najbučniju publiku u NBA. Giannis Antetokounmpo je bio nezaustavljiv sa 28 poena uz idelan šut iz igre. Raptorsi možda neće zaustaviti ni u ovom meču Crnog Grka, ali moraju ubrzati tempo igre ukoliko žele da ostvare pozitivan rezultat.

Serge Ibaka ima dobre partije ove sezone protiv Bucksa i možda im upravo on može pomoći da učine nešto više. Ove sezone naturalizovani španac postizao je redom: 21, 19, 13, 19 i u poslednjem Plejof meču 19 poena.


Kladioničarski saveti:
Pobeda Toronta 1.29
Serge Ibaka više od 14.5 poena

Saveti nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje