petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Znamo ko neće šutirati za Indianu

Večeras su na programu 2 utakmice NBA Plejofa, a prva se igra u Ohaju gde od 1h posle ponoći Cleveland Cavaliersi dočekuju Indianu Pacers u drugoj utakmici serije (prvi meč dobili Cavsi 109-108).

Rezultat je celu utakmicu bio prilično izjednačen, a Indiana je imala šansu za pobedu, međutim CJ Miles je promašio šut u poslednjim sekundama. Glavna zvezda Pacersa – Paul George bio je prilično ljut što mu saigrač nije vratio loptu kako bi on koji je bio solidan ceo meč (29 poena, 6/8 za 3 poena) pokušao da pogodi.

„Siguran sam u svoje momke, ali u takvoj situaciji moram da dobijem loptu nazad“ – izjavio je na konferenciji za medije najbolji igrač Indiane.

CJ Miles se na poslednjih 10 utakmica nalazi na proseku od 11,0 poena, međutim u poslednjih 5 mečeva je na 8,0 poena. Samo jednom je bio dvocifren (protiv Orlando Magica 11 poena), u ostalim utakmicama je imao 6, 9, 9 i 5 poena.

Nismo sigurni u kakvog je samopouzdanja CJ Miles, ali sumnjamo da može da pređe marginu ukoliko meč bude u egalu kao prošli put.


Kardashianka će bodriti igrača Cleveland Cavaliersa – Tristan Thompsona.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje