četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA poeni igrača (1. Decembar)

Morris iz Clippersa očajan sa šutem 1-9, i meč je otišao u BO, igrao je rookie Boston Jr koji je u G-ligi postigao nedavno 48pts čini mi se


Na današnjem meču između LA Clippersa i Sacramento Kingsa, domaća ekipa je odlučila da odmori prvu zvezdu – Paul Georgea.

Popularni PG je najbolji strelac Clippersa sa 25,9 poena u proseku. Njegov izostanak najverovatnije će iskoristiti Marcus Morris, Serge Ibaka i Reggie Jackson.

Naš izbor spao je na Morrisa 11.5 + koji je odigrao svega 5 utakmica ove sezone što zbog povrede što zbog COVID-a.

Meč je prognoziran na 216 poena, a Kingsi imaju upitnog Barnesa i Harkelsa koji su jedini igrači koji bi mogli da prave problem u napadu našem igraču.

Možda je irelevantno jer su podaci iz prošle sezone, ali kada nije igrao Geroge, Morris je beležio 20, 23, 32, 9, 25, 9 i 25 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje