subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA – poeni igrača (12. Februar)

Od 3h posle ponoći u Koloradu sastaće se Denver Nuggetsi i Oklahoma City Thunder. Domaćini su izraziti favoriti sa hendikepom od 12 poena, dok se na utakmci očekuje oko 222 poena.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Prošli meč se OKC sjajno držao protiv favorizovanih Lakersa gde je utakmica otišla u produžetak, iako su igrali bez najboljeg igrača (Shai Gilgeous Alexandera (22.6 poena), a ujedno i prvog asistenta i kreatora napada (6.5 asistencija u proseku)).

Svakako da se u meču gde je ovoliko izražen favorit, ne očekuje da prva zvezda ekipe ima izrazito značajnu poentersku ulogu. Nikola Jokić igra sjajno, može da postigne minmalno 30 poena protiv bilo koje ekipe to poželi, ali smatramo da danas nema potrebe za tako nešto.

Takozvana tradicija protiv večerašnjeg rivala u kojem igra Al Horford, i poslednjih 8 duela sa igračem sa Dominikanske republike nam idu u korist. Jokić je na poslednjih 6 duela sa Horfordom redom beležio: 21, 24, 8 – problem sa ličnim greškama, 21, 26 i 15 u poslednjem duelu.

Margina od 26.5 nam deluje primamljivo za minus.

NBA tiket – poeni igrača (12. februar)

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (12. Februar)


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje