sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- poeni igrača (27. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


   6pts

Od 2:00 posle ponoći sastaće se Oklahoma City Thunder i Denver Nuggetsi. Favoriti su gosti sa hendikepom od 7 poena u utakmici prognoziranoj na 224 poena.

Prošli put smo u međusobnom duelu gađali Jokića 26.5 minus (postigao 22 poena), a danas ćemo pokušati sa suparničkim centrom preko margine 13.5.

Al Horford je odmorio sinoć kada je OKC pobedio Hawkse i svež ulaži duel sa Nuggetsima kojima je ove sezone dao 16 poena uz loš šut (6-15). U mesecu februaru današnju marginu prelazio je 8x a ostajao ispod 3x.

Denver i dalje bez usluga Jay. Greena i Paul Millsapa, tako da Jokić mora da obrati pažnju da ne uđe u problem sa ličnim što donekle oslobađa prostor za Horforda da može slobodno da napada.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje