Advertisement
BetWinner

Na današnjem programu odigraće se 10 utakmica, a u ovom članku predlog na klađenje – poeni igrača.


Svojevremeno je Myles Turner bio velika uzdanica Indiane Pacers. Već u rookie sezoni pokazao je da ima talenta. Međutim, politika orgnaziacije ekipe iz Indijane dovela je do toga da Turner uglavnom bude dabl-dabl igrač, sa primarnim zadacima u defanzivi. Slobodno se može reći da već par sezona stagnira, pošto je u sophmore godini beležio 14.5 poena što je bila njegova najbolja sezona.

Usled silnih izostanaka ove sezone u Indiani, Myles se ustalio kao 3. napadačka opcija startne petorke. Ove sezone beleži ravno 14 poena, a u mesecu januaru beležio je 17, 17, 2, 15, 6, 22, 11, 22 i 25 poena. Margina od 13.5 iz kladionice Maxbet nam deluje privlačno za odigrati preko.

NBA upitni i odsutni igrači (25. Januar)

Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here