četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA poeni igrača predlog (15. Avgust)

Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Od 20:30 odigraće se Play in utakmica između Portland Trailblazersa i Memphis Grizzliesa.

Trenutni favorit prema bukmejkerima je Portland sa hendikepom od 6.0, dok se na utakmici očekuje oko 232 poena.

Već smo pisali o tome za koga smatramo da će proći dalje, što možete pročitati ovde.

Koliko god favorizovali Portland, njihova odbrana u Orlandu ne liči ni na šta! U poslednjih 5 utakmica su primili 124 poena, i od njih je samo gora ekipa Dallasa. Istina, veliki broj poena je izražen i zbog brze igre i jakog tempa, ali opet govori mnogo.

Stoga smo se mi fokusrali na analize igrača iz Memphisa i odabrali Dilon Brooksa (19.5, većina 20.5). Na radaru nam je bio i B. Clarke koji ima odlične brojke protiv Portlanda u svojoj rookie sezoni (21 i 27 poena), ali smo zbog važnosti utakmice odabrali iskusnijeg igrača.

U načelu ne volimo da prognoziramo ishod ovog nekonstantnog šutera, ali poslednjih nekoliko partija igra dobro i sam se nameće.

Takođe, okolnost koja ide na ruku ovoj opkladi je i izostanak Jarren Jackson Jr koji je šutnuo 28 trojki u samo 3 utakmice u Orlandu. U 5 utakmica bez Jacksona, Brooks je 4x bio u overu (23, 22, 25, 14, 31).

Istina, tradicija nam ne ide na ruku pošto je Brooks odigrao 6 utakmica u karijeri protiv Portlanda i samo 1x prebacio marginu (doduše, njegova uloga je bila marginalna 2017. godine, te stoga možemo računati 4 meča kada je beležio 18, 28, 11 i 15).

U februaru je Brooks potpisao trogodišnju ekstenziju ugovora sa Memphisom, i sve nada u eventualnu pobedu nad Portlandom biće uprte u njega, Moranta, Valanciunasa.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje