četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA poeni igrača predlog (25. Septembar)

Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Od 2:30 posle ponoći sastaće se u 5. utakmici Boston Celtics i Miami Heat. Prema kladionicama favorit je opet Boston sa 3 poena hendikepa, dok se na utakmici očekuje oko 213 poena.

Marcus Smart kao starter kroz sezonu postiže 14.4 poena, dok je protiv Miamia imao 26, 14, 20 i 10 poena. Na utakmicama kada je postigao 20 i 10, igrao je i oporavljeni Gordon Hayward koji ipak ne utiče toliko na broj šuteva samog beka pošto ulazi sa klupe. Takođe, valja napomenuti da je u poslednjoj utakmici kada je imao 10 poena, imao i 11 asistencija (znatno više u odnosu na prethodne mečeve 1, 4, 6).

I u seriji protiv Toronta, Smart je imao dobre utakmice, a razlog da mu danas ne verujemo preterano jesu i brojke kada je imao 8 poena i 11.

Ipak, margina od 12.5 nam je prihvatljiva, iako je ovo meč biti ili ne biti za Boston. U jedinoj utakmici kad su Celticsi pobedili, Smart je imao 20 poena i 10 bacanja, a smatramo da će Stevens organizovati akcije za njega na niskom postu gde će ići na sigurne poene.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje