utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA Poeni igrača – predlozi (26. Novembar)

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (26. Novembar)


Pored našeg PREMIUM para, izdovjili bismo ova 3 igrača.

D. Lillard 26.5+ Očekuje nas izuzetan revolveraški okršaj Curry i Dame-a. Lillard je nakon prvih 9 utakmica gde je bio loš (17.8 poena uz šut 34%) podigao formu i na poslednjih 9 beleži 27 poena uz 47% šuta iz igre. Voli da igra protiv Currya i na poslednja 3 duela je 2x prešao marginu.


A. Davis 24.5+ Popularnog Obrva smo ponajpre odigrali zbog informacije da je LeBron James upitan. Ukoliko popularni King ne nastupi zbog povrede možemo očekivati efikasnu partiju Davisa. (Ukoliko bude igrao LeBron, mi ćemo povući našu opkladu).


J. Morant 22.5+ Očekuje se ultra brz meč sa mnogo poena između Hawksa i Grizzliesa (kladionice postavile marginu na 226 poena). Ja Morant je protiv Trae Younga na 4 meča 2x prebacivao marginu sa 24 i 28 poena, dok je u blowout mečevima postigao 19 (31minut), te 13 poena za svega 24 minuta.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje