četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog: Bucks – Nets (23:00)

Od 23h u Viskonsinu odigraće se meč između Milwaukee Bucksa i Brooklyn Netsa.

Domaćini su već obezbedili 1. mesto na Istoku pošto su u prošloj utakmici porazili 76erse. Sa druge strane, Brooklyn se nalazi na 8. mestu Istoka i njima je neophodno da dobiju meč. Trenutno su izjednačeni sa Detroit Pistonsima koji imaju isti broj pobeda i drže 7 mesto, dok je Orlano Magic na 6. mestu sa pobedom više, ali i utakmicom više. Miami Heat je na 9. mestu sa pobedom manje i istim brojem odigranih utakmica kao i Detorit i Brooklyn.

Danas u redovima domaće ekipe neće igrati Giannis zbog navodne povrede- najbolji igrač trenera Budenholzera, što znači više lopte za ostatak ekipe. Trener je još izjavio kako će motriti na minutažu Khris Middeltona, mada nije bio izričit oko minuta.

Igrač koji je nakon 2 tehničke izbačen na prošlom meču sa Sixersima, ima dobar match-up što je pokazao u prošlom duelu sa Netsima kada je zabeležio 29 poena. Današnja margina  na Eric Bledsoa iznosi 15.5 u domaćoj kladionici.

Na utakmici se očekuje oko 236 poena, a domaćini su favoriti sa 6 poena, međutim taj hendikep će verovatno pasti nakon informacije o neigranju Grka.

https://youtu.be/uNBhqksK8_E?t=26

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje