petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog: Da li je ovaj par vredan rizika?

Poslednji meč na današnjem programu odigraće se u Staples Centru kada će se sastati od 4:30 ekipa L.A. Lakersa i Denver Nuggetsi. Ekipa predvođena Jokićem je favorit u meču sa hendikepom od 5.5, dok se na utakmici očekuje oko 230 poena.


Preslušajte novo izadanje Run&Gun Podcasta!


Lakersi su nakon 3 uzastopna poraza otpisani od Plejofa i sada ih ni čudo ne može spasiti pošto njihov 3. najbolji igrač u ovom trenutku – Kyle Kuzma ne može da pomogne ekipi zbog povrede. Lonzo Ball još uvek nije oporavljen, Brandon Ingram i Lance Stephenson upitni su za meč.

Na ovom meču neće biti Tyson Chandlera koji najverovatnije neće više odigrati nijedan meč do kraja sezone. Na poziciji visokih igrača trener Luke Walton koristio je i Kuzmu, a sada su alternative Mike Muscala i Moritz Wagner.

Ukoliko trener ne bude mnogo eksperimentisao, JaVale McGee bi trebao imati sigurnih 20ak minuta. Njegova margina je 11.5 i sigurno je da pasovima Ronda i LeBrona može da je pređe sa 6 zakucavanja, ali je rizik njegovog odigravanja upravo nejasna zamisao trenera.

NBA predlog: Da li će i danas imati očajan šut?


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje