Advertisement
MaxBet

Od 2h posle ponoći u vetrovitom gradu odigraće se meč između Chicago Bullsa i Atlante Hawks. Trenutno su domaćini favoriti sa hendikepom od 5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 220. Na meču nema bitnijih izostanaka.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Bullsi su ekipa koja je ove sezona opet razočarala. Nakon 25 utakmica imaju 8 pobeda i 17 poraza. Jedan od glavnih igrača koji je podbacio ove sezone jeste finski krilni centar – Lauri Markkanen.

Finac je u rookie sezoni beležio 15.2 poena, u drugoj sezoni 18.7 i ove sezone su svi očekivali napredak, međutim on je na proseku od 14.2 poena.

Da stvari idu na bolje govore i brojke iz meseca decembra kada je imao prosek od 18 poena. U oktobru je takođe na 5 mečeva imao prosek 17.4, dok je u novembru bio očajan sa 11,9 poena.

Markkanen danas ima za direktnog protivnika Jabari Parkera koji nije vičan odbrani, što se ogleda i kroz statistiku prema kojoj Hawksi primaju sa njegove pozicije u proseku na poslednjih 10 mečeva 27.6 poena.

Lauri je u dirketnom h2h sa J. Parkerom ima sledeću statisitku: 9 poena (svega 22 minuta igre), 20 pt, 32 i 17 poena koliko je postigao 7. novembra ove godine.


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.