četvrtak, 25. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Denver – Pelicans (25. Decembar)

Poslednji meč kojim se zatvara božićni program odigraće od 4:30 Denver Nuggetsi protiv New Orleans Pelicansa. Trenutni favorit na meču je domaćin sa hendikepom od 8.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 218.

Denver je u seriji od 7 pobeda, dok su gosti baš loši u decembru iako su u poslednja 3 meča ostvarili 2 pobede.

New Orleans sa pozicije niskih igrača dopušta 50 poena, a timski čak 117 poena. Definitivno nije greška odigrati bilo kog igrača Denvera preko margine, ali mi smo odabrali Will Bartona.

Barton u poslednja 4 meča nije prebacio današnju marginu od 13.5, ali ima idealnu priliku protiv Pelicansa. Nominalno, njegov čuvar biće JJ Redick koji ne igra dobru odbranu. Mišljenja smo da može Will postići makar ovosezonski prosek od 14 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje