Advertisement

Od 2h posle ponoći u Teksasu će se odigrati duel između Houston Rocketsa i Indiane Pacers. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 6 poena, dok se na utakmici očekuje oko 225 poena.

Za domaću ekipu neće zaigrati startni centar Clint Capela zbog povrede, tako da će na njegovo mesto uskočiti veteran Tyson Chandler. Pored Capele nema ni House-a, kao ni od ranije Eric Gordona.

Pored pomenutog trojca, postoji mogućnost da Russell Westbrook odmori ili danas ili u sutrašnjem meču protiv Timberwolvesa. Za sada je njegov status kao da će igrati što i deluje logično jer igraju kod kuće, dok se sutra igra u Mineapolisu.

Za gostujuću ekipu neće zaigrati Jeremy Lamb i Myles Turner.

Meč je prognoziran na 225 poena, a ekipa Houstona sa pozicije krila dozvoljava prosečno 24,9 poena. Celu situaciju mogao bi da iskoristi TJ Warren (17.5 margina).

Pod uslovom da Westbrook nastupi, Warren bi u egal meču mogao da dostigne 18 poena što je ujedno i njegov prošlosezonski prosek. Na poslednjih 6 utakmica samo jedanput nije prešao današnju marginu kada je postigao 17 poena (ostali mečevi: 26, 33, 21, 19 i poslednji 23).


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here