Advertisement
MaxBet

Od 1h posle ponoći u Vašingtonu meč će odigrati Washington Wizardsi i Charlotte Hornetsi. Prema trenutnim kvotama domaćini su favoriti sa hendikepom od 6 poena, dok se na utakmici očekuje oko 234 poena.


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Iznenađujuće Charlotte ima solidan skor od 6 pobeda i 9 poraza, dok Wizardsi imaju 2 pobede manje. Definitivno nas očekuje brza košarka bez odbrane sa činjenicom da domaćin ima 5. najbrži pace u ligi.

Zvezda ekipe Wizardsa igra odlično i na poslednjih 10 utakmica ima prosek od 32,8 poena, dok je na domaćem terenu na proseku od 30,2 poena u 5 odigranih mečeva.

Bradley Beal je današnju marginu (28.5) u sezoni prešao 7x, a u poslednja 4 meča beleži 44, 44, 34 i 33 poena.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.