Advertisement
BetWinner

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Prva utakmica današnjeg programa NBA odigraće se od 21:30 kada će se u Luizijani sastati New Orleans Pelicansi i Boston Celtics. Prema kladionicama favoriti su gosti sa hendikepom od 3 dok se na utakmici očekuje oko 232 poena.

Za domaću ekipu upitan je startni centar Steven Adams koji je propustio prošli meč.

Zapad je ispunjen dobrim ekipama, a očekivalo se da će dovođenjem novog trenera Pelicansi biti u slici za Plejof. Međutim, ekipa trenutno ima nekoliko pobeda manje od 8. mesta Zapada i predstoji im paklena borba do kraja sezone.

Nesumnjivo je da imaju kvaliteta sa Ingramom, Williamsonom i Ballom, ali trebaju da naprave pobedničku seriju, ali oni na poslednjih 6 mečeva imaju svega 1 pobedu.

Zion Williamson kojeg su poredili sa LeBronom je minimalno jednu klasu ispod popularnog Kinga, ali definitivno predstavlja zanimljivog igrača. Zion ima izuzetan postotak pogodaka iz igre (u februaru je na proseku od 67%). Na poslednjih 5 mečeva beležio je 4 overa na današnju marginu od 24.5 (36, 26, 31, 36 i 23).

Ovakvog igrača je dosta teško zaustaviti u duelu, a videćemo da li će ovaj meč ostati u egalu do samog kraja. Prošle sezone protiv Bostona odigrao je 1 meč kada je bio na limitu minuta i zabeležio 21 poen. Naš predlog je danas 24.5+


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here