Advertisement
MaxBet

Na današnjem programu NBA su svega 3 utakmice, a mi ćemo pokušati da pronađemo dobitnu kombinaciju igrača. Za parove ne garantujemo, to je samo naše mišljenje i predlozi. Ukoliko imate drugačije predloge, molimo vas napišite nam ili u komentaru Facebook stranice ili na ovom članku.


Prva utakmica je između mučenih New York Knicksa i Memphis Grizzliesa. Niko nije ponudio igrače sa ove utakmice jer se još uvek ne zna da li će Mike Conley nastupiti, a takođe ne zna se ni koliko će novopridošli igrači Knicksa dobiti minuta (a zna se da će Smith, Matthews i Jordan igrati).


Zapratite nas i na Instagramu:


Drugi meč igra se u TD Gardenu gde će domaćini biti samo bez rezervnog centra – Aaron Baynesa. Po statistici Boston dobro brani reket jer su 5. u ligi kada je u pitanju broj primljenih poena. Međutim, danas Steven Adams na margini od 12.5 (u većini 13.5) deluje solidno jer je uključen u ofanzivu (prošli meč imao 15 upućenih šuteva).

Takođe, nikako ne smemo da izostavimo Paul Georga koji se nalazi u boljoj formi nego pre preloma noge u Indiani Pacers. George na poslednjih 10 utakmica prosečno beleži 30,6 poena (dok je na poslednjih 5 na proseku od 35 poena). U poslednja 4 meča samo 1x nije prešao marginu od 28.5.

Iz redova domaćina ne bismo izdvojili nikog drugog no All-Star igrača Kyrie Irvinga 24.5. Uncle Drew je u dresu Bostona protiv Westbrooka jedanput prešao ovu marginu postigavši 25 poena (prošle sezone), dok je u drugom meču (odigranom ove sezone) imao 15 poena na početku sezone. Taj meč odigran 25. oktobra bio je na manji broj poena pošto je završen sa 196, dok kladionica današnji prognozira na 226 poena.


U Air Canada centru Toronto Raptorsi će dočekati oslabljene LA Clipperse. Ni u ovom meču neće biti Danila Gallinaria. Zanimljivo je napomenuti da je ekipa Doc Riversa sinoć napravila rekord NBA pošto je uspela da preokrene deficit od 25 poena.

Ukoliko igrači budu motivisani za ovaj meč i ukoliko se budu držali u egalu, mi bismo predložili Kawhi Leonarda na 27.5 za odigravanje preko margine. Nakon pauze od 4 meča, Kawhi je odigrao 3 i u 2 je prebacivao marginu kada je postizao 32 i 33 poena, dok je samo protiv Bucksa u prošlom meču završio na 16.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.