Advertisement

Prvi meč na današnjem programu NBA odigraće se u Atlanti kada će Hawksi dočekati ekipu LA Lakersa.

Lakersi su favoriti sa marginom od 5 poena razlike, dok se kao i uvek na mečevima Hawksa očekuje čak 237 poena.

Lakersi će se za 8. mesto najverovatnije boriti sa Kingsima, a trenutno imaju 1 pobedu u 4 meča u februaru. Prošli meč su sjajno započeli, ali Sixersi imaju moćnu ekipu. Njihov današnji rival ima perspektivne igrače, ali nisu ni blizu organizovani kao ekipa koju predvodi Embiid.

Na prvu loptu je K. Kuzma dobra opcija na marigni 18.5 imajući u vidu kako je odigrao prethodna 2 meča. Broj uzetih šuteva na oba meča bio je na 21, a postigao je 25 i 39 poena. Današnji rival se ne može pohvaliti dobrom odbranom, a samo ga loš šut može sputati Kyle Kuzmu da ne prebaci marginu.

JaVale McGee vratio se u startnu postavu nakon što je Zubac otišao u Clipperse, i na prethodna 2 meča koristio odlično minute pošto je postizao 17 i 21 poen.

U ekipi Atlante Hawks otpušten je J. Lin, što znači da su minuti obezbeđeni T. Youngu (18.5) koji je Lakersima ove sezone dao 20 poena, a imao je i blokiran šut za pobedu njegove ekipe.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Run&Gun je audio emisija u produkciji Sportskih Novosti koji se bavi aktuelnim košarkaškim temama.

Ove nedelje u Run&Gun Podcastu govorimo sažeto u samo 10 minuta o sledećim temama: Kup Radivoja Koraća, NBA Trade Deadline, Srpski igrači u NBA, All-Star Weekend.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.