utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi: Pred nama je okršaj plejmejkera!

Od 2:30 posle ponoći u Teksasu će se sastati Dallas Mavericksi i Washington Wizardsi.

Domaća ekipa se nalazi u seriji od 3 poraza (Lakersi, Nuggetsi i Blazersi) i danas će na svom parketu pokušati da poprave utisak, a za tako nešto kladionica nam daje kvotu od 2.15. Na utakmici se očekuje oko 213 poena.

Mi smatramo da ćemo u ovom meču gledati egal utakmicu i okšraj plejmejkera koji će jednog dana ukoliko bude napredovao verovatno i biti All-Star, naravno reč je o Dennis Smith Jr., i trenutnom All-Staru – John Wallu.

Smith igra odlično i u poslednjih 5 utakmica je 4x prelazio današnju marginu od 17.5 kada je postizao redom – 20, 15, 23, 25 i 21 poen. U duelu sa Wizardsima postigao je 22 poena.

John Wall takođe igra u dobrom ritmu, s time da mu je produktivnost opala na poslednja 2 meča, a pre toga je imao brutalne partije i sa po 35 i 30 poena. Protiv Mavsa je ove sezone psotigao 23 poena (uz 5 promašenih slobodnih bacanja) i 14 asistencija.

https://youtu.be/yR4-4XarmEg?t=19s


NBA predlozi: Nama deluju kao ok opklade!


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje