Advertisement
MaxBet

Na današnjem programu NBA odigraće se 9 mečeva, a u ovom članku pronaćićete 2 predloga.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Orlando Magic igra u Milvokiju gde su Bucksi favoriti sa 13 poenda razlike, a na utakmici se očekuje oko 218 poena.

Gostujuća ekipa je i dalje bez Nikole Vučevića, a poentersku odgovornost preuzeo je franuz Evan Fournier, kao i Terrence Ross sa klupe. U startnoj postavi vidan je napredak osporavanog Markelle Fultza. Sofmore je na zadnjih 5 mečeva beležio 15, 14, 20, 13 i 8 poena, a danas ga mi predlažemo ispod 13.5. Jedan od razloga je moguć blowout na meču s obzirom na sjajne igre Bucksa, a drugi je E. Bledsoe koji barem gledajući statistiku spada u top 15 defanzivaca lige.


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Drugi igrač kojeg predlažemo je sa meča gde je Golden State favorit sa 3 poena protiv Memphisa, a utakmica prognozirana na 218.

Ja Morant se vraća danas na parket nakon povrede i to je jedan od razloga zašto će Ja. Jackson imati nešto manje slobode u ofanzivi. Drugi razlog zašto odigrati Jarena 17.5 – je Draymond Green. Mana ovog predloga je neigranje Brandon Clarke kao glavne izmene Jacksonu.


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.