Advertisement

Na današnjem programu NBA imamo 10 utakmica na repretoaru, a u ovom članku ćete naći par predloga za klađenje.

Orladno je poznat ove sezone kao ekipa koja ne igra na puno poena, a danas im stiže Phoenix. J. Issac je jedan od najboljih defanzivaca ekipe, a na njega danas ide Kelly Oubre Jr. Krilo Sunsa je 2. najbolji igrač ekipe, ali će danas na 18.5 imati problema.

Nakon duže pauze za Golden State Warrirose će zaigrati D Angelo Russell. Upravo iz tog razloga savetujemo T. Roziera za odigravanje preko 17.5, pošto znamo defanzivne kvalitete Angela.

Sinoć nas je izneverio Tim Hardaway Jr sa 12 poena zbog blowouta, a danas se očekuje utakmica od takođe 230 poena. Ovom piku godi ukoliko Porzingis koji je trenutno upitan, ne nastupi.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here