četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Rocketsi, mi imamo problem!

Houston Rocketsi imaju velikih problema! Nakon što su u jednom trenutku imali 7 vezanih pobeda, sada imaju 7 vezanih poraza. Ali sezona je duga i skor na Zapadu i čak mogao da se izravna, da nema problema unutar same ekipe.

Sinoć su Rocketsi izgubili od Denver Nuggetsa i Nikole Jokića kojem je trebalo samo 25 minuta da zabeleži dabl-dabl (24pts 12sk).

Tokom poluvremena utakmice, dugogodišnji pomoćnik u taboru ekipe iz Teksasa, John Lucas III Lukas uperio je prstom i prozvao Kevina Portera JR Christian Woodaa zbog određenih stvari koje je primetio na terenu. Pre svega nedostatka zalaganja.

Strasti su toliko uzavrele da je Porter mlađi neimenovanim objektom gađao Lucasa, nakon čega je napustio utakmicu, pa čak i arenu. Ovo nije prvi put da Kevin čini slične stvari. On je iz Cavsa trejdovan mahom zbog incidenta u kojem je bacao stvari i hranu po svlačionici.

Što se Wooda tiče, on je propustio obavezno testiranje na kovid, zbog čega ga je Stiven Silas kaznio tako što je počeo meč sa klupe, a nakon dešavanja na poluvremnu odbio je da uđe u igru u drugom delu meča.

Iz uprave tima su objavili da su razgovarali sa Porterom nakon incidenta i da se mladi igrač kaje zbog svojih postupaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje