subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA skokovi igrača – kladioničarski predlog (26. Septembar)

U noći između subote na nedelju od 03:00 odigraće se 5. meč između Los Angeles Lakersa i Denver Nuggetsa. Trenutni rezultat u seriji je 3-1 za tim iz Kalifornije.

Lakersi su favoriti i na današnjem meču sa hendikepom od 5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 214 poena.

Vrlo bitna informacija je da su Lakersi označili Anthony Davisa kao upitnog. Popularni Obrva je doživeo povredu na 7 minuta pred kraj 4. meča, kada je izvrnuo članak.

Iako su šanse da nastupi 50-50, mi smatramo da će u ovako bitnom meču medicinsko osoblje učiniti sve da osposobi Davisa za igru.

Bilo kako bilo, segment igre u kojem Anthony ne popunjava statističku kolonu na prethodna 2 meča daje nam za pravo da pokušamo sa opkladom od 9.5 skokova manje.

Naime, od kako je Dwight Howard ušao u prvu postavu u prošlom meču kako bi bio primarni defanzivac na Jokiću, Davis se nije naskakao. Kada kažemo da se nije naskakao, bićemo precizniji i reći da je ostavario svega 5 skokova. Meč pre toga imao je 2, dok je u seriji još imao i 9 i 10 skokova.

Imajući u vidu manju povredu, kao i startnu rolu na poziciji krilnog centra, smatramo da i danas Davis može ostati na jednocifrenom broju skokova.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje