petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Šta da očekujemo od Hardena i Westbrooka u utakmici 7.?

Nakon dve ostvarene pobede u seriji bez Westbrooka, činilo se da Houston Rocketsi lagano prolaze Oklahomu City Thunder. Kladionica je konstantno favorizovala ekipu iz Teksasa sa hendikepom od 5.5., ali su Chris Paul i ekipa mislili drugačije, i sada finalni 7 meč odlučuje ko će dalje na megdan Lakersima.

Danas kladionica još jače favorizuje Houston sa hendikepom od 6, dok se na meču očekuje oko 218 poena.

Iako je Westbrook igrao na prethodna 2 meča, u prvom su pobedili kada je on imao 0 izgubljenih lopti, dok je u prošlom imao čak 7 uz kardinalnu na kraju utakmice. Russell igra na limitiranim minutima do 30 maksimalno (odigrao 24 i 27), a nema govora o tome da li će danas igrati više.

Westbrook je ove sezone odigrao 57 utakmica, a u 46 (84% mečeva) je bio preko današnje margine od 20.5. Da kojim slučajem ne izlazi iz povrede i nema limit minuta, ovo bi trebao biti zicer, ovako je čisto kockanje.

Bivši igrač Oklahome je prošle sezone doživeo težak poraz od Portlanda, a ukoliko danas Harden i ekipa ne odigraju dobro, Westbrook će 3. godinu za redom ispasti iz Plejofa u prvoj rundi!

Westbrook je do sada u karijeri odigrao jednu utakmicu broj 7. kada je 2016. godine izgubio od Warriorsa, dok je Harden izgubio od iste ekipe 2018. godine.

Mnogi kladioničari će danas odigrati ispod margine od 218, a statistički podatak pokazuje da je meč u kojem je Westbrook učestvovao 2016. godine bio u debelom minusu sa ukupno 184 poena. U utakmici broj 7. koju je odigrao Harden 2018. godine viđeno je 193 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje