četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA All Star: Zakucavanja nisu oduševila, Letonac najspretniji, Gordon najprecizniji

Bilo bi krajnje glupo da je igrač iz neke druge ekipe, a ne Houston Rocketsa osvojio takmičenje u brzom šutiranju trojki. U konkurenciji Kembe Walkera, Wesley Matthewsa, Nick Younga, C.J. McColluma, Kyle Lowrya i Klay Thompsona, najbolji je bio šuter Eric Gordon koji je imao izuzetnu seriju pobedvši tako Kyrie Irvinga u doigravanju.

https://www.youtube.com/watch?v=GjTuMgb-Ed0

Najviši među najvišima je pobedio u takmičenju veština u subotu veče. Kristaps Porzingis je pobedio u duelima sa DeMarcus Cousinsom, Nikolom Jokićem i na kraju je bio bolji i od Gordon Haywarda u finalu.

Knciksi imaju svetlu budućnost u vidu visokog letonca, ali deluje kao da mediji stvaraju lošu atmosferu u svlačionici konstantim pritiskom na Carmela Anthonya kako treba da napusti Nju Jork, kao i poslednjim tračevima o trejdu Derrick Rose-a zbog navodnog nezadovoljstva letonca koliko mu malo dodaje loptu.

U takmičenju zakucavanja, izostankom Zach LaVine sve oči su bili uprte u Aaron Gordona koji pak nije uspeo da uđe ni u finale. Glen Robinson III je poneo titulu koju su nosili MJ, Carter i drugi velikani, Međutim, iako je izveo spektakularan potez, teško se može reći da je oduševilo publiku gladnu dobrih i inovativnih poteza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje