Danas je u okviru NBA lige na programu 5 mečeva. Izrazitih favorita nema, s obizrom da je najveći hendikep na pobedu Minnesote i iznosi 5.5.

Pokušaćemo da napravimo tiket od nekoliko prognoza na poene NBA igrača, a vi ih možete odigrati i u singlu.

Na prvom meču koji se igra već od pola 10 većina kladioničara je stavila Karl Anthony Towns minus 21.5 jer ide na Marc Gasol, a tu granicu u poslednjih 8 mečeva nije prelazio. Nama opklada koja ima rezona jeste i Derrick Rose manje od 17.5 poena s obzirom da će najverovatnije opet igrati sa klupe, te će mu matchup biti Shelvin Mack. Činjenica koja nam ide u prilog za odigravanje ovog igrača manje jeste i ukupan broj poena koji je procenjen na 210.

Na meču Washingtona koji je totalno porsnuo ove sezone predložili bismo nekog od bekova – John Walla ili Bradley Beala. Obojica na sebi imaju najlakše braniče (iako statistika pokazuje da je Portland u Top 5 po branjenju bekovske linije, ali to je usled činjenice da nisu nailzili na All-Star kalibre kakvi su Wall i Beal). Beal je prihvatljiv na margini od 21.5, dok je Wall prihvatljiv na 20.5 za odigravanje preko.

Za sada je upitno da li će Goran Dragić nastupiti protiv Lakersa, a ukoliko on izostane Tyler Johnson i Josh Richardson imaće punu slobodu da uzimaju šuteve. Svakako, ukoliko Slovenac nastupi i on je odlična opcija na 17.5 , dok je Richardson dobar na margini 18.5.

Ne garantujemo prolaz, tikete igrate na sopstvenu odgovornost.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.