petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA Tiket: Današnji tiket ima kvotu 11,69!

Pogledajte i naš predlog sa meča Indiana – Portland na sledećem linku , kao i sa meča Philadelpiha – Boston na sledećem linku.


Pošto je danas na repertoaru dosta mečeva, rešili smo da pokušamo i sa jednim NBA tiketom koji ima 4 igrača na sebi i svi se odnose na over (više poena od zadate margine).

  1. Jaylen Brown (Boston) 14.5 – momak koji je možda najviše oduševio igrama iz redova Bostona. Prošle sezone je imao epizodne uloge, a sada pokazuje od kakvog je kova. U pirlog ide činjenica da Marcus Smart najverovatnije neće zaigrati.
  2. Allen Crabbe (Brooklyn) 12.5 – Šuter koji je došao iz ekipe Portlanda trebalo bi da ima dosta poena u rukama ove sezone, pošto se zvezda Netsa – Jeremy Lin oprostila od sezone zbog povrede.
  3. Avery Bradley (Detroit) 16.5 – Stigao je iz Bostona u sistem trenera Stan Van Gundya i čini se po utakmicama iz pripremnog perioda da se dobro uklopio. Utakmica sa Washingtonom treba da obiluje poenima, stoga biramo ovog beka.
  4. Marvin Williams (Charlotte) 9.5 – Trener je najavio da će iskusni krilni centar igrati više, čak i na poziciji 3 zbog izostanka Nicolasa Batuma, a kada toj činjenici dodate i odsustvo Michael Kidd Gilchrista zbog povrede, logičan sled je da pokušate sa igračem koji ima dobar match-up.

    Margine su iz kladionice Maxbet. Možete kombinovati igrače, a možete izabrati i samo jednog koji Vam se dopada. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje