subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA tipovi: Jedan over, jedan under

U naše inbox sanduče na Facebook stranici dobili smo upit za NBA predloge igrača. Evo dvojice igrača koje predlažemo za danas.

butler

1. JButler under 23,5 (Chicago Bulls) – već 3 puta su igrali Bullsi i Pacersi ove sezone i nijedanput nije prešao marginu. Sva tri meča postigao je identičan broj poena – 16. Moguće je da će danas biti skroz drugačiji meč, sa puno poena, ali uzdamo se u odbranu Paul Georga, koji kada je bio u reprezentaciji USA, defanzivni rating amera je bio odlican. Indiana prima 20,2 poena sa njegove pozicije. Dodali bismo još da u ekipi Bullsa igra i McDermot koji voli da šutne trojku i može biti produktivan. U poslednjih 5 mečeva prošlih sezona Jimmy Butler je jedanput prešao marginu protiv Paul Georga kada je postigao 28 pt, na ostala 4 meča imao je 12,17,16,14 peona. Neke konstantacije nas navode na Jimmyev minus, pod nadom da Wade nema migrene.
2. S. Kilpatrick over 15,5 (Brooklyn Nets) – očekuje se jako brz meč sa Wizardsima, kladionice prognoziraju oko 220 poena. U ekipi Nesta ni ovoga puta neće biti startnog plejmejkera Jeremy Lina zbog povrede (13,9pt), dok je Harris (9,2pt) upitan. Iz ovih činjenica, kao i solidne forme Seana, navodi nas da ga odigramo over poena. Ove sezone odigrao je jedan meč protiv Wizardsa i postigao 21 poen.

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na spostvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

**under=ispod, over=preko

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje