četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Užasnim faulom onesposobio važnog igrača ekipe!

Bek Chicago Bullsa – Alex Caruso, jedan od ključnih igrača ponajbolje ekipe Istoka, a prinuđen je da bude od 6 do 8 nedelja van parketa zbog operacije ruke. Zaradio je napuknuće kosti u zglobu nakon grubog i nesportskog prekršaja igrača Bucksa – Grayson Allena.

Na utakmici Bucksa i Bullsa u petak Caruso je krenuo na zakucavanje, a Allen ga je zaustavio jednom rukom, kojom je povukao njegovu ruku, a onda ga dodatno udario drugom rukom, potpuno ga izbacivši iz ravnoteže. Prilikom pada povredio je desni zglob.

Allenu je dosuđena nesportska drugog stupnja te je automatski isključen, dok je Caruso uprkos bolovima nastavio igrati, ali posle utakmice ustanovljena je ozbiljna povreda. Allen je još na koledžu Duke stvorio reputaciju podmuklog igrača zbog nesportskih prekršaja, pa s obzirom na najnoviji incident mnogi zagovaraju i veću suspenziju.

Caruso je u svojoj prvoj sezoni u Chicagu nakon dolaska iz LA Lakersa postizao 8.4 poena u proseku, ali je uveliko zaslužan za njihov defenzivni napredak. Bullsi su trenutno 2. na Istoku s omerom 28-16 i jednom pobedom manje od vodećeg Brooklyna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje