četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA zanimljivosti sa Rasheed Wallaceom 16.3.

Sinoć je odigrano 10 utakmica u NBA, i bilo je puno zanimljivih momenata kao i dobrih partija kako novajlija, tako i All-Star igrača.


Apsolutni hit večeri bio je Skal Labissiere iz ekipe Sacramento Kingsa. Momak sa Haitija draftovan ove godine zabeležio je 32 poena, od čega uvodnih 16 poena u 4. četvritni za Kingse protiv ekipe koja ga je draftovala! Rookie je prvi iz klase 2016. koji je zabeležio više od 30 poena u meču ove sezone.

Još jedan rookie imao je sjajno veče, u pitanju je igrač Dallasa – Nicolas Brussino. Argentinac je u pobedi nad Wizardsima učestvovao sa 11 poena i 9 skokova, što mu je rekord dosadašnje karijere.


James Harden je zabeležio 17. tripl-dabl u brutalnoj pobedi Houstona nad Lakersima, u meču gde je Lou Williams (doskorašnji Laker) postigao najviše poena (30pt) od kada je stigao u Teksas.  Sa druge strane, mladi  D’Angelo Russell ne može da se snađe kada ulazi sa klupe za Lakerse. Jedan novinar je izvukao podatak da je ovo najgora partija jednog NBA igrača od 2007. godine i Josh Smitha. Russell je prvi igrač koji je morao da napsuti igru zbog 6 faulova, a da je napravio više izgubljenih lopti i manje poena od broja faulova!


Manu Ginobili je trebao da promaši slobodno bacanje kako bi eventualno njegovi saigrači iz San Antonia uzeli loptu i izborili produžetke, međutim pogledajte šta se dogodilo.

Danas rođendan imaju tri zvezde NBA – Blake Griffin, Tim Hardaway Jr. i Joel Embiid.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje