sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: „Zver“ večeri 18.3. – Neverovatan je! 49 poena na Floridi!

Sinoćnja „zver“ večeri u NBA za 19.3. je – Damian Lillard.

Portland Trailblaizersi su porazili oslabljeni Miami Heat na Floridi, a krajnji rezultat je bio 115-104. Bosansko-hercegovački centar zabeležio je još jednu odličnu partiju sa dabl-dabl učinkom. Jusuf Nurkić je imao 21 poena i 12 skokova uz 3 blokade.

Damian Lillard je opet pružio fenomenalnu partiju i vuče Portland ka Plejofu svim silama. Sinoć je zabeležio najviše poena u ovoj sezoni49 (rekord karijere protiv Golden Statea 51).

Dame je postigao najviše poena od svih NBA igrača,  a da je šutnuo samo 21 put.

Nakon All-Star pauze beleži u proseku 31,2 poena uz procenat šuta 49,3%. Takođe, vezao je 6 partija sa 25 i više poena čime je izjednačio rekord sa početka sezone.

Sa postignutom 7.om trojkom zabeležio je brojku od 1000 u karijeri. On je prvi Trail Blazer da ima ovakvo ostvarenje. Na kraju utakmice imao je 9 pogdođenih iz 12 pokušaja, a Nurkić je pecnuo Dragića i bekove koji su branili Lillarda da i u sledećoj utakmici nastave da brane pick and roll ispod bloka.


Za više vesti iz NBA lige, kliknite ovde https://www.sportskenovosti.net/tag/nba/

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje