petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ne mogu da se pohvale efikasnim partijama

Sa početkom od tačno 18 sati na programu je utakmica između Senice i Spartak Trnave koja će se odigrati u okviru 8. kola slovačke Fortuna Lige.

Senica se nakon 7 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, ima ukupno 5 bodova, a do sada je ostvarila 1 pobedu, 2 remija i 3 poraza.



Trnava, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 1 remi i 3 poraza, zbog čega u ovom trenutki zauzima 5. mesto na tabeli, sa 10 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Senica – Trnava (www.flashscore.com)

Utakmice između ove dve ekipe nisu poznate po velikom broju pogodaka, što pokazuje i podatak da su se na prethodnih 7 susreta Senice i Trnave mreže zatresle ukupno 7 puta ili u proseku tačno 1 put po meču.

S obzirom na to da granica od 2,5 gola nije nadmašena niti jednom, “0-2“ se nameće kao logičan izbor ako želite da ispratite ovaj niz. Za navedeni tip je ponuđena kvota 1,90, dok se tip “NG“, koji je takođe bio dobitan svaki put, plaća kvotom 2,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje