subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekada najvažniji igrač Krila Sovjetova danas je postao novo pojačanje moskovskog Dinama!

Trener moskovskog Dinama u narednom periodu mora da izvrši dosta izmena, s’ obzirom da se nakon 3. kola njegova ekipa nalazu i prilično opasnoj zoni. Jedan od najboljih poteza “plavo-belih“ iz Moskve jeste upravo dovođenje 26-godišnjeg defanzivca Ibrahima Calagova iz redova Zenita. Talentovani fudbaler stigao je na jednosezonsku pozajmicu, pošto se nije uklapao u rad Roberta Manćinija.

Ovaj desni bek karijeru je započeo 2008. godineu Alaniji iz njegovog rodnog grada, Vladikavkaza, a nakon toga prešao je u omladinski pogon Krila Sovjetova iz Samare. Prvotimac “plavo-belih“ iz Samare postao je 2009. godine, a do prelaska u Zenit, tokom januara tekuće godine, ostvario je ukupno 195 nastupa. Za Zenit je tokom prolećnog dela prošle sezone odigrao 8 utakmica i pritom postigao 1 asistenciju, ali je dolaskom Roberta Manćinija bačen u drugi plan.

Svakako da će ovo pojačanje itekako doprineti pomalo nesigurnoj defanzivnoj liniji Dinama, a takođe dolazak Calagova značiće i u građenju kvalitetnih akcija koje sve češće izostaju na utakmicama ove ekipe. U narednom periodu tek ćemo imati priliku da vidimo pun kapacitet ovog igrača koji nije dobio pravu priliku u Zenitu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje